Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Διασυλλογικό πρωτάθλημα kick boxing στα Άνω Λιόσια (30/5/2010).

Την Κυριακή 30 Μαΐου έγινε στα Άνω Λιόσια Αττικής το διασυλλογικό πρωτάθλημα kick boxing υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας kick boxing. Περίπου 400 αθλητές από όλη την Ελλάδα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και προσέφεραν υψηλό θέαμα. Ο Στράτων συμμετείχε με τρεις αθλητές και μια αθλήτρια όπου πέτυχαν σημαντικές επιτυχιές για τον αιγιώτικο σύλλογο.
Ο Χρήστος Μαργαρώνης, ήταν εντυπωσιακός, αφού κέρδισε με άνεση όλους του αντιπάλους του και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία παίδων στα 52 κιλά.
Η Σοφία Λούπη, επικράτησε μετά από σκληρές μάχες και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία κορασίδων στα 55 κιλά.
Ο Νεκτάριος Καραφλός, αν και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, έχασε το μετάλλιο για ένα σημείο, δείχνοντας ότι έχει πάρα πολλά περιθώρια να βελτιωθεί.
Ο Νίκος Παπασταθακόπουλος, συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνες. Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και από αδικία των διαιτητών αποκλείστηκε και έμεινε εκτός μεταλλίων.
Μετά το τέλος των αγώνων ο προπονητής του Α.Σ. Στράτωνα, Αλέξανδρος Μίχος, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του και στους επόμενους αγώνες περιμένει πιο πολλές διακρίσεις. Κοντά στους αθλητές ήταν και ο αεικίνητος πρόεδρος του συλλόγου Γεώργιος Χριστόπουλος που χωρίς την αμέριστη συμπαράστασή του θα ήταν αδύνατον να πραγματοποιήσει ο σύλλογος τόσες επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου